Dodany: 2013-12-19 10:37:22

 

Fasolka po bretońskuJeżeli mamy kłopot z wymyślaniem codziennych obiadów, warto przygotować się do gotowania nieco wcześniej. Zawsze jest dobrze wzorować się na profesjonalistach, takich jak catering szczecin.

 

Powinniśmy więc wybrać kilka przepisów i opanować je do perfekcji, a później codziennie uczyć się nowego. Dzięki temu nigdy nie zabraknie nam pomysłów na obiad. Jednym z takich pomysłów może być fasolka po bretońsku według catering szczecin.

Fasolka po bretońsku to chyba jedna z najbardziej popularnych w Polsce potraw. Każdy ja kiedyś jadł i każdy ma na nią swój własny sposób. Warto jednak skorzystać z rad catering szczecin. Najważniejszy w fasolce po bretońsku jest oczywiście sos. Powinien być bardzo pomidorowy i najlepiej ostry, chociaż nie każdy to lubi. Należy też koniecznie pamiętać, aby dodać mięso, chociaż większość osób dodaje kiełbasę dobrze wcześniej podsmażoną. To wszystko powinno się gotować aż do momentu, kiedy fasolka zmięknie, tak również radzi catering szczecin. Nie zapomnijmy przy tym o przyprawach, które pomogą w trawieniu, jak chociażby majeranek.

 .

Dodaj nowy komentarz do artykułu Fasolka po bretońsku
Nick: